Steenfolie


Steenfolie look

Voor de ultieme steenlook voor uw interieur of waar het wel vaker voor gebruikt wordt, bijvoorbeeld uw vijverrand. Dit product is echter niet geschikt om buiten gemonteerd te worden. Desondanks is dit precies wat u nodig heeft! Vindt u dat uw interieur toe is aan een nieuwe look? Met de steenfolies uit ons assortiment vind u misschien wel de oplossing. Het enige verschil tussen echt steen en onze steenfolie is dat de steenfolie een folie is, als u aan de folie voelt kunt u een steenstructuur voelen. Daarnaast is onze steenfolie een stuk makkelijker te monteren, en bespaart het een hoop geld en zorgt voor dezelfde natuurlijke look. 

 

Steen

Steen zorgt voor een strakke look, maar ook voor een natuurlijke look. Laat u inspireren door verschillende soorten steenfolies uit ons assortiment!

 

Soorten Steenfolie

Wij hebben verschillende soorten steenfolie in ons assortiment. Van Cement look tot Marble Gloss, er zit altijd wat voor u tussen!

 

Contact/Adviezen

Klik hieronder om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in onze services, mocht u twijfelen over uw design zijn wij de eerste die u wilt helpen met adviezen.


Steenfolie als interieurfolie

Onze steenfolie in de vorm van plakfolie is een goedkoop alternatief voor natuurstenen zoals beton of marmer. De voordelige en duurzame plakfolie kan gemonteerd worden op vlakke en gladde oppervlaktes. Onze plakfolie heeft een speciale beschermlaag die standaard op de steenfolie zit, deze laag is goed voor; krasbestendigheid, warmtebestendigheid, waterafstotendheid, gemakkelijk te onderhouden, kortom voor de bescherming van uw plakfolie, het is namelijk goed tegen alles wat er zou kunnen gebeuren op een day-to-day basis. Doormiddel van realistische structuren toe te voegen aan de plakfolie kunt u de steen naar keuze echt voelen, dit komt door korrels die wij hebben toegevoegd zodat de steenfolie zo realistisch mogelijk is.


Montage uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op!