Keuken Wrapfolie


Single Color & Unieke Kleuren


Met deze Single Color keuken wrapfolie kunt u uw keuken omtoveren tot uw eigen kookparadijs! 

 

Dat kunt u doen zonder uw hele keuken te verbouwen. Keuken wrapfolie is namelijk een folie wat u op uw keuken kunt plakken, met onze unieke kleuren kunt u uw keuken helemaal eigen maken.

 

Met onze 50+ verschillende kleuren zit er altijd iets voor u tussen! 

 

Mocht u er niet uit komen, of vragen hebben over bepaalde producten kunt u ons altijd contact met ons opnemen.

De afmetingen van alle folies zijn als volgt: 

122cm/1.22m x uw gewenste aantal meter.


Bereken gemakkelijk zelf een globale all in montage prijs.

Calculators Keuken Deuren Kozijnen
PDF – 5,6 MB 91 downloads

Helaas niks gevonden? Ga terug naar onze homepagina.


Doe-Het-Zelf Keukenwrappen

Bodaq Interieurfolie is veruit de beste interieurfolie die er op dit moment bestaat! Vergeleken met B-merken van bijvoorbeeld de Praxis of Action is ons A-merk geschikt voor alle klussen. Bodaq Interieurfolie staat vooral bekend om de kwaliteit, duurzaamheid en geschiktheid. Onze interieurfolie is dik genoeg om krasschade te voorkomen, waterschade te voorkomen, en het is vuurbestendig, dus kort samengevat, de ideale interieurfolie. Ons interieurfolie kunt u vrijwel overal op monteren, denk aan; uw kozijnen, uw vensterbanken, uw trap, kastjes van uw keuken, keuken aanrecht of op de deur van uw koelkast. Zolang de ondergrond vlak van de plek waar u het gemonteerd wilt hebben vlak is, is Bodaq geschikt. Bodaq Interieurfolie is een bedrijf dat zich vooral richt op interieurfolie, dit maakt dat ze gekwalificeerd zijn en alleen maar kwaliteit leveren. Het is eenvoudig te monteren, u kunt het dus zelf ook doen/proberen. Met onze uitlegvideo komt u een heel eind! Maar uiteraard kunt u de montage ook uitbesteden, dan zullen wij langskomen en het geheel professioneel voor u komen monteren. De keuze is dus aan u. Wij moeten er wel bij vermelden dat het uiteraard kosten bespaard als u het zelf doet, zo hoeft u niet voor de montagekosten te betalen. Denk maar eens aan het uurloon dat er gerekend wordt voor een klus, maar doordat onze folie zo flexibel en eenvoudig te gebruiken is gaan wij er 100% van uit dat u de interieurfolie zelf  kunt plaatsen. Heeft u holle of bolle voorwerpen wat u graag beplakt wilt hebben, dan raden wij u toch aan om de montage uit te besteden. Zulke klussen vraagt wat meer ervaring en gereedschap, wij wensen u veel succes! Mocht u er niet uit komen hebben wij een montagevideo en montagestappen voor u opgeschreven.

Bodaq Interieurfolie In Hout-, Steen- Of Single Color Folie

Raamspiegel heeft een ruim assortiment, maar dat betekent dus ook dat er altijd een paar favoriete soorten zijn. Bij ons zijn de bekendste interieurfolies de betonlook, single color, en de houtlook folies. Uiteraard zijn er per categorie ook favorieten, over het algemeen zijn de effenkleuren van wit en zwart het meest populair. Ook hebben wij een blog geschreven over de meest trending kleurencombinaties van 2022/2023, mocht u inspiratie op willen doen kunt u dat altijd lezen. Het gaat onder andere over pastelkleuren, marmerlook en nog veel meer! Wij verkopen onze folie standaard met een breedte van 1,22cm, dit lijkt misschien een rare breedte, maar dit zou ideaal kunnen zijn voor uw bureau, kledingkast, trap etc. daarnaast is het ook een perfecte breedte voor bijvoorbeeld een hotel, denk aan een informatiebalie, maar ook voor winkels. Denk bijvoorbeeld aan stands voor een beurs of balies. Zelfs voor theaters, shows, decors voor films of tentoonstellingen zou het geschikt zijn. Heeft u iets wat breder is dan 1,22cm maar u wilt het toch beplakken? Dat is zeker mogelijk, u kunt ervoor kiezen om de folies elkaar te laten overlappen, dit zorgt voor een strakke look, en u kunt amper zien dat het over elkaar heen is geplakt. Daarnaast kunt u ook kiezen om de folies strak naast elkaar te plaatsen, zodat het niet overlapt, dit is ook zeker een mogelijkheid. Daarentegen is het makkelijker om de folie te laten overlappen. Heeft u interesse om uw badkamer aan te pakken? Dan hoeft u geen rekening te houden met het warmteverschil, onze folie daartegen bestendigd, ook als u bijvoorbeeld rondom uw oven/magnetron interieurfolie wilt bevestigen is dit mogelijk.  

Zegt U Voordelige Renovatie? Dan Zeggen Wij Interieurfolie!

Geef uw interieur een nieuw leven door het te beplakken, het is zonde om uw keuken te laten slopen omdat u het er niet mooi uit vindt zien, pak het zelf aan! Onze folie is krasbestendig, en dus gevoelloos voor krassen of deukjes. Tot op zekere hoogte uiteraard, het is niet de bedoeling dat uw huisdier de hele dag tegen het interieurfolie zit op te krabben, dat zal uiteindelijk wel resultaat tonen, alhoewel dit alsnog een tergend lang duurt, aangezien de nageltjes zich niet kunnen vastklampen aan de interieurfolie. Mocht uw huisdier het ideaal vinden om tegen de folie aan te liggen waardoor er een vlek ontstaan, is dat geen enkel probleem. U hoeft enkel een doekje over de folie te halen en het lijkt alsof er niks gebeurd is. Bent u bang dat de folie zijn vorm of functie kwijt zal raken omdat de zon er vaak op schijnt? Daar hoeft u zich alles behalve zorgen over te maken, onze interieurfolie is UV-straling werend, dit houdt in dat de zon geen effect zal hebben op hoe de folie functioneert. Mocht het toch zo zijn dat er iets mis is gegaan met onze interieurfolie, dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij hebben namelijk een garantie van 5 jaar op onze producten. Is het iets verkeerd? Zijn er luchtbubbels ontstaan nadat ons team het bij u geplaatst heeft? Neem contact met ons op! Wij zullen z.s.m. een oplossing voor u zoeken. U kunt onze folies vinden op deze website, elk product heeft zijn eigen omschrijving, met wat het precies is, wat de kwaliteiten zijn etc.

Let op: Onze folie is echter niet geschikt om buiten geplaatst te worden, wij plaatsen dus geen steenfolie op plaatsen zoals uw vijverrand, of buitenmeubilair.


Montage uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op!