Houtfolie


Houtfolie look!

Houtfolie is de ideale manier om een stukje natuur in uw huis te brengen, met onze unieke houtlooks kunt u uw keuken of meubels gemakkelijk renoveren zonder dat het u al te veel geld kost! Doormiddel van onze houtfolie creëert u gelijk een nieuwe en warme sfeer, als u over de folie wrijft kunt u de natuur voelen. Van klassiek tot modern, wij hebben altijd de perfecte folie voor u klaar liggen. Het is eenvoudig aan te brengen, en makkelijk opnieuw te plakken mochten er luchtbellen ontstaan. Wij zorgen ervoor dat de houtfolie precies op maat is! Dit zorgt ervoor dat uw interieur er strak uitziet en een tweede leven krijgt.

 

Hout

Het laatste decennia wordt hout steeds populairder, dit komt doordat er steeds meer keuze is uit verschillende soorten en uitstralingen. Het wordt veel gebruikt voor in de bouw, panelen en meubels. Doormiddel van onze folie creëert u hetzelfde idee, maar dan op een net iets andere en duurzamere manier. 

 

Alternatieve Keuze

Naast dat het de ideale manier is om uw meubels te renoveren op een makkelijke manier, is het ook een goede manier om de natuur te steunen. De wouden en bossen blijven intact, en toch heeft u de ultieme houtlook! Onze houtfolies hebben dezelfde structuur als echt hout, een perfect alternatief dus. Op deze manier heeft u hetzelfde resultaat EN steunen wij het milieu.

 

Contact/Adviezen

Klik hieronder om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in onze services, mocht u twijfelen over uw design zijn wij de eerste die u wilt helpen met adviezen.

Meest verkocht!


Montage uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op!